Näin käytät Veetiä turvallisesti

Kaikki Veet-tuotteet on kehitetty sellaisiksi, että niiden avulla on mahdollisuus saada havaittavan sileä iho kotiolosuhteissa. Kun seuraat ohjeita huolellisesti, saat parhaan lopputuloksen.

Tee ihotesti ennen kuin ryhdyt käyttämään karvanpoistotuotteita: Sivele tuotetta käyttöohjeen mukaisesti ensin pienelle ihoalueelle sinne, mistä haluat poistaa karvoja. Jos iholla ei näy reaktiota yhden vuorokauden kuluessa, voit aloittaa karvanpoiston. On tärkeää, että luet pakkauksessa olevat käyttöohjeet ja noudatat niitä ennen kuin aloitat valitsemasi Veet-tuotteen käytön.

Jos olet päättänyt käyttää vahaa, suosittelemme, että valmistelet karvat kuorimalla ihon vuorokautta ennen käsittelyä. Näin saat parhaan mahdollisen tuloksen. Tästä on hyötyä varsinkin, jos sinulla on sisäänkasvaneita karvoja. Jos suunnittelet karvanpoistoa jotain erityistä tilaisuutta varten, tee se vuorokautta ennen, jotta ihon punoitus laantuu.

Käytä Veet-tuotteita vain kuivalla ja puhtaalla iholla. Rasvaisuus tai kosteusvoidejäämät iholla voivat vaikuttaa siihen, miten hyvin Veet-tuotteet toimivat. Pese ja kuivaa ihoalue ennen käsittelyä.

Suosittelemme, että käytät erityisesti herkälle iholle suositeltuja tuotteita.

Noudata näitä ohjeita ja valitse haluamasi karvanpoistotapa.